Nordic Fastfood Logo

<Forside

info@nordicfastfood.dk

tlf. +45 22 95 88 45

Princesse Charlottes Gade 14,

2200 Nørrebro

Ristet Rug Brød - så enkelt, så godt!

Teamet bag Nordic Fast Food og Ristet Rug Brød har en passion for sund og velsmagende mad. Med erfaring fra Asien, hvor begge har boet og arbejdet, er de inspireret af regionens folkelige og effektive gadekøkkener, der lynhurtigt fremstiller sunde og lækre måltider. Den slags er meget savnet i Danmark, men vi har jo faktisk allerede verdens bedste fastfood: Rugbrødet! På den måde opstod ideen med at

kombinere den hurtige servering på gadehjørnet med den danske rugbrødsmad - på en ny måde, som både smager fantastisk og giver god næring.

 

NORDIC FAST FOODs mobile køkken er godkendt af sundhedsmydighederne, og når du bestiller en mad, ristes det grove rugbrød på stedet og de friske lækkerier tilføjes. Her får man det bedste fra begge verdener: Sund og velsmagende fastfood. En genopfindelse af dansk smørrebrøds tradition!

 

Al pålægget er hjemmelavet fra bunden, og opskrifterne er traditionel dansk smørrebrødspålæg med økologiske ingredienser. Du kan få Ristet Rug Brød med hjemmelavet:

Frikadelle, fiskefrikadelle, leverpostej, kartoffel, æg, figen, ost og pulled pork. Desuden serveres en vidunderlig lækker og “sund” kage: Rug- rødbedemuffin!

 

Den lille store forskel

Rugbrød er kernesundt og giver en god mæthedsfølelse. Hemmelighed er at rugbrød smager meget bedre, når det bliver ristet!. Aromaer og smagsnuancer i fibre og kerner bliver fremhævet, og det bliver knasende godt at sætte tænderne i.

 

Anne Lindhardt og Leif Zeeberg, som har udviklet konceptet Ristet Rug Brød, har smagt sig igennem hundredvis af forskellige rugbrødstyper, for at finde frem til den mest righoldige og lækre malt-smag. Brødet er 100 % økologisk og 100% fuldkorn, med 70% Rugmel, Grahamsmel, vand, rugkerne, solsikkekerner, hørfrø, maltsirup, gulerod, kartoffel, salt og gær.

 

Vores Partnere

www.Rebelfood.dk - laver vi street food events sammen med i København

www.spinatagentur.dk har lavet vores logoer